Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пальник газовий Primus Express
Primus Express - легкий і міцний розкладний пальник для туристів, якім потрібна мала вага та компактність спорядження.
Пальник розрахований на експлуатацію з різьбовими балонами (epi-gas) з самоущільнюючім клапаном (Lindal B188), але за допомогою спеціального перехідника можливе використання туристських катриджів з цанговим з'єднанням (до комплекту не входить).
Вбудований пьезоподжиг відсутній.
Три розкладні опори забезпечують високу стійкість і, складаючись разом, утворюють компактну кострукцію кишенькового розміру.
Невелика конусоподібна камфорка видає вузьке високошвидкісне полум’я стійке до вітру.
Пальник видає 2,6 кВт (8850 BTU), він може закип’ятить 1 л води в звичайному казанку з плоским дном за 2,3 хвилини при витраті газу 7 грам.
За допомогою одного газового балону- катриджу еpi-gas 100 г можна закип'ятити близько 14,0 л води (балон в комплект не входить).
Щоб значно збільшити ефективність вашого пальника доцільно додатково придбати розкладний вітрозахист (не входить до комплекту)
Опис пальника газового Primus Express:
- Вага: 83 г (2,9 oz)
- Розміри: 13,1 х 13,1 х 8,7 см (5,2 х 5.2 х 3,4 in)
- Потужність: 2.6 кВт (8570 BTU)
- Час закипання води: 1,0 літра / 2,3 хвилини
- Витрата газу на закіпання води: 1 літр / 14 г. газу
- Витрата газу за годину роботи: 185 г.
- Час горіння на 1 балоні: 100 г. - 32 хв., 230 г. - 1 година 15 хв., 450 г. - 2 години 26 хв.
- Живлення: газові катріджи-балони з клапаном (Lindal B188) з різьбовими кріпленням (epi-gas)
- П'єзопідпал: відсутній
- Матеріали: нержавіюча сталь
- Пакування: чохол з нейлону
Рекомендуємо додаткові корисні АКСЕСУАРИ:
- підставка під газовий балон яка значно збільшує площу опори і забезпечує стійкість пальника в процесі приготування їжі
- перехідник зі шлангом (або з опорами) з яким ви зможете використовувати популярні та недорогі туристські катриджі з цанговим з'еднанням
- розкладний вітрозахист якій значно (до 30% !) збільшить ефектівність вашего пальника і, відповідно, зменьшить витрати пального та час приготування іжи